Udskriv

Fredericia Eliteidræts lederforum har fokus på at skabe dialog om talentudvikling med de centrale aktører på området i Fredericia.

Tema i foråret 2019:

Hvordan kan vi forstå Talent

Gæster:

Jens Meibom, Sportschef Badminton Danmark
Jesper Von Seelen, fmd. DeltaSwim
Michael Andersen MA 57 Consulting

Arrangør: Fredericia Eliteidræt. FE er værter for forfriskning mm

1.Halvleg:
Talentforståelse - Hvordan kan vi arbejde
med indholdet i talentudvikling af idrætsudøvere?

Jens Meibom, Sportschef Badminton Danmark giver et indblik i Badminton Danmarks tilgang til talentudvikling af unge badmintonspillere – herunder forbundets netop besluttede strategi på området for samarbejdet med klubberne.

Jesper Von Seelen fmd. DeltaSwim - Hvordan kan vi forstå talent - Praktisk case, screening
DeltaSwims tilgang til arbejdet med unge svømmere har ændret sig på de tre år, hvor klubben har flyttet sig fra udviklingsidræt til prioriteret talentudviklingsklub i forbundsregi. Jesper bidrager med, hvordan det kommer til udtryk i forhold til ledelse af klubben, trænerarbejdet og blandt talenterne i svømmetalentmiljøet i hverdagen. Desuden vil vi diskuterer, hvad et talent er (på tværs af idrætter) og hvordan vi med troværdighed kan identificerer talent – hvis vi kan.

2. halvleg:
Hvor går grænserne for talentudvikling i eliteidræt

Michael Andersen MA 57 Consulting følger op på DR-dokumentaren ”Svømmestjerne under overfladen” med indlægget: ”Hvor går de etiske grænserne for talentudvikling i eliteidræt”. Og – i dialog med klubbernes ledere - hvad er så perspektiverne for den lokale talentforståelse i idrætsklubber og Fredericia Eliteidræt