Udskriv

Støtte til eliteudøvere

Triatleterne Emil Deuleran og Alberte Kjær har begge modtaget 30.000 kr. til deres    OL kampagne frem mod Tokyo i 2020. Midlerne skal gøre det muligt at prioritere træning og international stævnedeltagelse

Støtte til idrætstalenter

BPIs stortalentet i skydning Nicklas Kildehøj har modtaget 20.000 kr. til at samarbejde med en sportscoach i et særligt forløb, der skal styrke den mentale tilgang til konkurrence og træning.

Støtte til talentudvikling - klubber

EGIF Rugby har modtaget 20.000 kr. til gennemførelse af talentsats i 2019, der favner ansættelse af træner til at udvikle og implementere talentstrategi for arbejdet med de unge rugbyspillere i overgange fra talent til elite.

Delta Swim har modtaget 30.000 kr. i 2019 til at videreudvikle klubbens organisation med henblik på at understøtte klubbens talentarbejde.
Midlerne gives til en projektkoordinator, der får ansvaret for en række indsatser i klubben bl.a. rekruttering af flere unge svømmere, svømmeskole mm.

Fredericia Judo og Ju- Jutsu Klub har modtaget 10.000 kr. til udvalgte talenters internationale stævnedeltagelse i 2019

Proud Lions Taekwondo har modtaget 10.000 kr. til udvikling og afholdelse af international camp i 2019 for taekwondo talenter på dansk grund.
Midlerne skal gøre det muligt at hente internationale top trænere til som undervisere og instruktører på campen.